2011. április 3., vasárnap

Varázslat, ami a tavasz áldásait az otthonodba hozza

Időpont: egy napsütötte tavaszi kora reggel
Kellékek: pár pasztellszínű szalag és egy toll, amivel írni tudsz rájuk és valami, amivel a szalagokat az ablak szegélyéhez tudod rögzíteni
Helyszín: az otthonod egyik ablaka (optimális esetben keletre néző)

 Vidd a hozzávalókat a kiválasztott ablakhoz, és nyisd ki azt. Állj előtte egy kicsit, és engedd, hogy a tavaszi szellő körbevegyen. Tárd szét a karjaidat, hogy befogadhasd az érzését, majd köszöntsd efféle képen:

Üdvözöllek téged, drága Tavasz!
Üdvözlöm lágy szellőidet,
Üdvözlöm isteneidet és szellemeidet!
Megnyitom magam az áldásaidra,
A növekedésre, szerelemre és az új kapcsolatokra,
És a közeledő bőség bizonyosságára!

Helyezkedj el kényelmesen az ablak előtt, és gondold át, hogy a tavasz mely áldásait szeretnéd az életedben is viszont látni. Miután ezt végiggondoltad írd fel őket a szalagokra a tollal. Egy áldást több szalagra is felírhatsz, mivel ezzel csak felerősíted a kívánságod erejét.

Miután minden szalagot megírtál, rögzítsd őket az ablak belső szegélyéhez, úgy, hogy a szél szabadon mozgathassa őket. Ügyelj arra, hogy az írás a szalagokon a szél irányával megegyezően fusson (vagyis a szöveg eleje kerüljön az ablakszegélyhez), ezzel is segítve azt, hogy a szél befújja az óhajtott áldásokat az otthonodba. 
Miután végeztél a munkával, állj meg még egy kicsit az ablak előtt, hogy megcsodálhasd a munkádat. Végezetül pedig szólj pár hálaadó szót a szélnek:

Ezen a napsütötte reggelen
Áldást nekem hozó lágy szelek,
Köszönöm e varázslat sikerét,
Minden bennetek élő szellemnek!

A varázslat ebből a könyvből származik: Edain McCoy: Ostara: Customs, Spells & Rituals for the Rites of Spring (Llewellyn, 2003)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...