2011. december 31., szombat

Újévi jólét amulett

Kell hozzá:
  • egy ezüst érme
  • egy kis kék zsákocska
  • egy friss vagy szárított zsályalevél
  • egy kb. 12 cm hosszú ezüst színű szalag
A zsákocskába tedd bele az érmét és a zsályalevelet, majd kösd be a végét a szalaggal. Végül a következő szavakkal zárd le a varázst:

Drága ezüst és zsálya!
Az első napjától az évnek
Adjatok nekem minden napra
Sok boldogságot és jólétet!
Eredeti nyelven:
Silver and Sage, on this first day of the year,
Favor me always with wealth and good cheer.

Az amulettet felakaszthatod az autód visszapillantó tükrére, vagy pedig magadnál is hordhatod, hogy vonzza a boldogságot és a gazdagságot.

Az amulett leírása innen származik: Lady Sabrina: Celebrating Wiccan Spirituality: Spells, Sacred Rites, and Folklore for Each Day of the Year

3 megjegyzés:

  1. Ez érdekesen hangzik, kipróbálom. Deee volna néhány aprócska szurkálódós kérdésem, csak azért, hogy biztosan a legjobbat hozzam ki az amulettből. 1: az ezüst érme pénz legyen, vagy jó egy, teszem azt szív alakú medál is? 2: a zsálya, nekem nincs itthon friss zsályám, de szárítottat be tudok szerezni, akkor most jó lesz az, vagy vhonnan hajtsak fel friss levélkét és szigorúan azt szárítsam meg? 3: fontos-e hogy az amulettet mikor készítem el, napszak-hold állás? Köszi a türelmedet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nyugodtan kérdezgess, bármikor, bármit. :)
      1. Az érme: az érme alatt pénzérme értendő, ha nem is 100% ezüst, de ezüst tartalmú és színű. A szív alakú medál azért nem jó, mert ez nem szerelmi varázslat.
      2. A zsálya: a varázslat leírásában is szerepel, vagy a friss növényt használd hozzá, vagy a szárazat. Mindkettő ugyanolyan jó.
      3. Időpont: alapvetően a január elseje van kijelölve rá, mint időpont, a mondókában is ez a nap van beleírva. Ha máskor szeretnéd elvégezni, javaslom a növő holdat, a vasárnapot, és a napkelte utáni egy órát. Csak a versikét ne felejtsd el módosítani!
      Sok sikert a munkához!

      Törlés
    2. Köszi köszi! Ez így rendben lesz.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...